J.H.Nævdal Yrkesbygg
J.H.Nævdal Stålbygg
J.H.Nævdal Prosjekt

Vi søker ny prosjektleder

På grunn av økende oppdragsmengde og intern omorganisering i konsernet søker vi ny prosjektleder med solid erfaring fra totalentrepriser. Du bør være byggingeniør eller sivilingeniør og har hatt ansvar for oppføring av bygg i totalentrepriser. Du har god kjennskap til det norske regelverket og standarder i bygningsbransjen, og samarbeider godt med både byggherrer, arkitekter og underentreprenører. Du vil bli ansatt i vårt datterselskap J H Nævdal Yrkesbygg.

 

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser og en sentral rolle i en tradisjonsrik håndverksbedrift.

 

Om firmaet

 

J H Nævdal Yrkesbygg hjelper kunden helt fra skissestadiet, med prosjektering og bygging, til et nøkkelferdig bygg. Vi har levert en lang rekke bygg i totalentreprise for offentlig og privat sektor.

 

I samarbeid med våre arkitekter og konsulenter leverer vi gode og prisgunstige prosjekter etter byggherrens spesifikasjoner. MYB arbeider med en krets av faste samarbeidspartnere som tar ansvar for kvalitet, pris og gjennomføringsevne for sine respektive fagområder. Erfaringen viser at denne gjennomføringsmodellen gir smidig planlegging og gjennomføring og et sluttprodukt med merverdier for byggherren.

 

Vi har i de senere årene vært Hordalands største leverandør av komplette idrettshaller og en stor leverandør av barnehager. I tillegg har bl.a. skolebygg, forretningsbygg og hotellutbygging stått på ordrelisten. I de senere år har vi også levert flere boligprosjekter i totalentreprise.

Arego CMS